Zoek

Werken bij
Markus BV

Bij Markus BV hebben wij het goed voor elkaar. Mooie uitdagende projecten in onze regio, eigen materieel, professionele collega’s en een goede organisatie. Bij Markus BV zijn wij goed voor elkaar. Korte lijnen, persoonlijk contact en een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Werken bij Markus BV betekent samen werken met plezier, met overtuiging en met liefde voor ons vak! Op deze pagina willen wij jou een goed beeld geven van hoe het is om te werken bij Markus BV. Wil jij het ook goed voor elkaar hebben? Neem dan contact met ons op, ook wanneer er (nog) geen vacature voor jou bij staat!

Tijd om verder te scrollen naar onze foto’s, video’s en vacatures!

Onze collega's hebben het

#goedvoorelkaar

Wat wij doen bij markus bv?

Dat vertellen we jou graag!

Wij zijn actief op het gebied van infra, saneren, slopen, waterbouw en natuurbouw. Tot onze klanten behoren provincies, gemeenten, waterschappen, bedrijven, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars. Wij werken op basis van verschillende typen overeenkomsten, denk hierbij aan Design & Construct, alliantievorm, bouwteamverband, Publiek-Private Samenwerking (PPS) en het RAW-bestek. Markus BV staat in de markt bekend als een professionele partner waarmee het prettig samenwerken is.

Onze projecten

Een geweldige plek om te werken!

Bouw jij met ons mee?

Wij zijn nog op zoek naar collega's voor de volgende posities binnen ons team:

Vacature:
Revisietekenaar / landmeter

Vacature:
Uitvoerder

Vacature:
Calculator / werkvoorbereider

Vacature:
Rioleur / Buisleidinglegger

Vacature:
Monteur-Water

Vacature:
(Leerling) Grondwerker / Voorman

Vacature:
Open sollicitatie / Job Alert

Vacature:
Stagiair Civiele Techniek

Open Sollicitatie

Dat mag natuurlijk altijd!

Op dit moment zijn wij actief op zoek naar mensen voor bovenstaande vacatures. Maar daarnaast komen wij natuurlijk altijd graag in contact met mensen die graag bij ons willen werken en die iets kunnen toevoegen aan ons team. Staat er dus geen vacature tussen die voor jou van toepassing is, laat dit jou er dan niet van weerhouden om ons een berichtje te sturen.

Mail Sandy op sandy.broers@markusbv.nl

#goedvoorelkaar interview

met tim laan

Ik ben Tim Laan, 17 jaar en kom uit Wijdewormer.

Mijn broer liep stage bij Markus als uitvoerder en was erg enthousiast. Mijn vader werkt ook binnen de infra en heeft eigen bedrijf in Duitsland met grondverzetmachines, die heeft dit weer van zijn vader. De infra zit bij ons thuis dus wel in de genen!

Ik word opgeleid tot grondwerker via SPG. Op woensdag ga ik naar school en de rest van de week ben ik aan het werk. Op dit moment werk ik op project in Purmerend waar een bestaand flatgebouw wordt gerenoveerd en waar nu een nieuwe riolering wordt aangelegd. Hiervoor heb ik een tijd in Zuidoostbeemster gewerkt aan het bouwrijp en woonrijp maken van een project. We hebben blokken uitgegraven voor de fundering, het riool gelegd en later bomen geplant en paden en straatwerk aangelegd. Ik zit ook af en toe op de shovel of de kraan, dat vind ik ook erg leuk!

Mijn hoogtepunt tot nu toe? Het gemaal plaatsen in de Zuidoostbeemster vond ik erg gaaf, daar heb ik ontzettend veel van geleerd. Wij zijn daar met veel mensen en kranen bezig geweest, er werd grof geschut ingezet. Het was een complexe klus en niet alles liep lekker, dus er werd veel van ons allemaal gevraagd. Als uiteindelijk alles dan toch goed is gekomen, dan geeft dat veel voldoening!

Ik ben nog een jaar bezig met mijn opleiding en wil dan door met de opleiding grondwerker niveau 3 en daarna niveau 4 om mijzelf door te ontwikkelen richting de rol van uitvoerder. Ik heb het erg naar mijn zin hier dus hoop deze stappen allemaal bij Markus BV te kunnen zetten.

Wat het werken bij Markus voor mij interessant en leuk maakt ? De afwisseling in het werk. Ik vind het leuk om iets te maken en ik vind het een sport om het steeds beter te doen. Rioolwerk spreekt mij erg aan, iedereen weet dat het er is, maar bij na niemand weet wat voor werk er allemaal in zit.

Waarom iemand anders hier ook zou willen werken? Markus BV heeft mooie werken en leuk personeel. Alles is erg goed geregeld en er wordt goed naar je geluisterd, ook naar mensen zoals ik die het vak nog moeten leren.

Er zijn steeds minder mensen die kiezen voor een opleiding en carrière binnen de civiele techniek en GWW. Wat zou jij tegen de mensen willen zeggen die nog voor de keuze staan welke studie zij gaan kiezen of welk vak zij willen gaan leren?

Je maakt en creëert iets nieuws, je maakt de leef- en woonomgeving mooier. Als je daarvan houdt en graag buiten bent dan zou ik zeker aanraden om in de infra te gaan werken. Ik werk zelf het liefst buiten, de hele dag binnen zitten is niets voor mij. Van de week was ik nog helemaal doorweekt van de regen en dan is het wel eens pittig, maar ik weet dat het ook altijd weer mooi weer wordt en dat mensen dan jaloers op mij zijn dat ik lekker buiten aan het werk kan!

dit is onze thuisbasis

Jouw nieuwe werkplek?

Goed voor elkaar

Goed voor jou!

Wij vinden dat wij het goed voor elkaar hebben bij Markus BV. Met onze eigen materieeldienst, betrokken collega’s en natuurlijk niet te vergeten onze uitdagende regionale projecten zijn wij erg tevreden en kunnen wij met plezier ons werk doen. Bij Markus BV kennen wij elkaar allemaal, niet alleen door de samenwerking op de projecten maar ook door de gezamenlijke lunch en wekelijkse bootcamp. We hebben een zeer actieve (en creatieve) personeelsvereniging die regelmatig iets leuks organiseert. Markus BV is een werkgever die graag een aantrekkelijke werkplek biedt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een open cultuur waar saamhorigheid en betrokkenheid heerst en onze medewerkers zich thuis voelen.

Kom eens langs voor een kop koffie, wanneer je eenmaal om tafel hebt gezeten wil je waarschijnlijk niet meer weg!

Samen sterk!

Dit zijn onze partners