Zoek

Bandenwasinstallatie

Wij zijn in het bezit van een mobiele bandenwasinstallatie, ook wel borstelplaats, die wij zowel op eigen projecten inzetten als verhuren. Onze wasmobiel zorgt ervoor dat vrachtwagens schoon een (sanerings)project verlaten. Door een filteringsproces van het water is de wasplaats in combinatie met een aggregaat op elke locatie inzetbaar.

Onze mobiele wasstraat reinigt vrachtwagens binnen een minuut door grond, zand en ander vuil, efficiënt van de banden te verwijderen. Deze bandenwasser kan dan ook goed worden toegepast op projecten met vervuilde terreinen. U kunt daarbij denken aan saneringen, grondwerkzaamheden en wegenbouwprojecten. Bovendien werkt de bandenwasser niet alleen grondig, maar ook milieubewust. Het spoelwater wordt opgevangen, gefilterd en opnieuw gebruikt. Dit voorkomt zowel waterverspilling als milieuverontreiniging.

Neem contact op met onze expert

Neem contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogelijkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen. Of vraag hier direct een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden.