Zoek

Van WKO tot rioolleidingen

Leidingbouw

Persleidingen

Het aanleggen van nieuwe, alsmede het vervangen van bestaande, persleidingen behoort tot de activiteiten die wij verzorgen.

De persleidingen leveren we in diverse materialen zoals: kunststof, beton of gietijzer en elk type verbinding. Het benodigde materieel voor de aanleg hebben wij in eigen beheer, waardoor het materieel direct kan worden ingezet.

Waterleidingen

Water speelt een essentiële rol voor het leven op aarde. Voor de levering van drinkwater aan de consument verzorgen wij de aanleg van waterleidingen en huisaansluitingen.

De drinkwaterwerkzaamheden bestaan uit het aanleggen van zowel transport- als distributieleidingen. Naast de aanleg van nieuwe transport en distributieleidingen hebben wij de kennis en kunde in huis om deze te renoveren.

Wij zijn in het bezit van de vereiste bedrijfscertificaten en onze ervaren en deskundige medewerkers zijn gecertificeerd om voor diverse waterleidingbedrijven te mogen werken.

Laag temperatuur warmtenet

Een van onze specialismen is het aanleggen van laag temperatuur warmtenetten. Daarnaast kunnen wij in de voorbereiding assisteren om zo tot een goed en duurzaam ontwerp te komen. Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring in leidingbouw zijn wij hiervoor een geschikte partij.

Projecten

Leidingbouw

Actuele en afgeronde projecten over leidingbouw.