Zoek

Sleuf- en putkisten

Voor het creëren van veilige werkomstandigheden in sleuven en putten verhuren wij tijdelijke sleufbekistingselementen. De sleufbekisting voorkomt het instorten van sleuven en werkputten en kan worden ingezet bij diverse grondwerken, zoals: het leggen van kabels, gas- en waterleidingen, reparatiewerkzaamheden en de aanleg van rioolleidingen.

De sleufbekistingselementen die wij verhuren zijn toepasbaar in iedere denkbare sleuf in binnen- en buitenstedelijk gebied. We bieden verschillende sleufbreedtes en -dieptes. Vanzelfsprekend zijn onze systemen uitvoerig getest op veiligheid en voldoen deze aan de eisen van de Europese regelgeving.

Wij zijn zeer ruim ervaren in grondverzet en leidingbouw. Dankzij onze kennis bieden wij u altijd advies op maat.

Sleufbekisting huren? Neem hiervoor contact met ons op. Wij vernemen graag voor welke situatie u de sleufbekisting wenst in te zetten en assisteren u graag met een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Neem contact op met onze expert

Neem contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogelijkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen. Of vraag hier direct een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden.