Sleuf- en putkisten

Voor het creëren van veilige werkomstandigheden in sleuven en putten verhuren wij tijdelijke sleufbekistingselementen. De sleufbekisting voorkomt het instorten van sleuven en werkputten en kan worden ingezet bij diverse grondwerken, zoals: het leggen van allerlei soorten kabels, gas- en waterleidingen, reparatiewerkzaamheden en onder andere de aanleg van buisleidingen.

De sleufbekistingselementen die wij verhuren zijn zeer goed toepasbaar in iedere denkbare sleuf in binnen- en buiten stedelijke gebieden. We bieden verschillende sleufbreedtes en -dieptes. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van grondverzet en leidingbouw bieden wij het juiste advies op maat.

Uiteraard zijn onze systemen uitvoerig getest op veiligheid en voldoen aan de eisen van de Europese regelgeving.

Sleufbekisting huren? Neem hiervoor contact met ons op. Wij vernemen graag voor welke situatie u de sleufbekisting wenst in te zetten en assisteren u graag met een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Neem contact op met onze expert

Neem contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogelijkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen. Of vraag hier direct een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden.