Zoeken

Koppelpontons

Wij verhuren Nato koppelpontons, de zogenaamde legerpontons. Doordat de pontonelementen aan elkaar worden gekoppeld, zijn zowel de afmetingen als de vorm variabel. De koppelpontons zijn zeer geschikt voor het samenstellen van een werkplatform en kunnen fungeren als drijvende opslag, terras en podium op het water. Onze huurpontons bieden een snelle en goedkope oplossing als u een werkvlot of ruimte op het water nodig heeft.

Nato koppelpontons

Vanwege de vele mogelijkheden die Nato koppelpontons bieden, worden ze regelmatig gebruikt bij waterwerkzaamheden als werkponton. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanbrengen van damwanden en beschoeiingen of transport over water.

Koppelpontons

Koppelpontons zijn ook toepasbaar als werkvlot voor het heien van palen of als tijdelijke fietsbrug of loopbrug. Daarnaast kunt u onze drijvende elementen huren als noodbrug voor transport.

Vraag direct een offerte aan of bel 020 497 87 39. Wij kijken graag met u naar een op maat gemaakte tijdelijke oplossing.

Afmetingen: 4.72 x 2.10 x 0.77 m1
Toebehoren: 9 halve manen (koppelstuk boven) en 11 vorken (koppelstukken onder)
Massa: 1.250 kg
Draagvermogen: 2.600 kg, 20 cm vrijboord, 4.400 kg full sinking.

Afmetingen: 4.20 x 2.10 x 0.77 m1
Toebehoren: 9 halve manen (koppelstuk boven) en 11 vorken (koppelstukken onder)
Massa: 1.185 kg
Draagvermogen: 2.800 kg, 20 cm vrijboord, 4.400 kg full sinking.

Neem contact op met onze expert

Neem contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogelijkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen. Of vraag hier direct een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden.