Zoek

Zeefmachines & menger

Placeholder intro

Placeholder info

Onze Powerscreen Warrior 1400 schudzeef is geschikt voor het scheiden van (zwarte) grond, zand, gebroken puin, gebroken asfalt en grind in 2 of 3 deelstromen. De zeefmachine wordt ook regelmatig ingezet bij saneringen voor het uitzeven van grond, puin of stukken asbest conform de BRL7500

Beschikbare bovendekken: 80 mm, 40 mm, 25 mm, 20 mm.

Beschikbare onderdekken: 40 mm, 25 mm, 16 mm, 10 mm en een 5 mm snaardek.

Onze Cribus 3800 E trommelzeef is hybride aangedreven wat resulteert in een laag brandstofverbruik. De 20, 40 en 60 mm trommels zijn bij ons standaard beschikbaar. Overige maten zijn in overleg ook mogelijk. Door de lage invoerbunker is het mogelijk de zeef met alleen een shovel te voeden.

Onze Simem MDC 200 continumenger kan cement toevoegen aan bijvoorbeeld een grond- of puinstroom. De menger is zeer geschikt voor immobilisatiewerkzaamheden of om op recept de juiste hydraulische mengkorrel te mengen als verharding voor uw grondbank of opslagterrein. Door zijn compacte afmetingen zijn de transportkosten laag en is de machine in een halve dag op- en af te bouwen. De menger kan desgewenst direct onder onze zeef worden geplaatst.

Neem contact op met onze expert

Neem contact op met onze coördinator materieeldienst, Ferry Lörinc. Hij vertelt u graag meer over de huurmogelijkheden en geeft suggesties voor op maat gemaakte oplossingen. Of vraag hier direct een offerte aan.

Wilt u meer informatie? Zie ons overzicht met tijdelijke voorzieningen en de verhuurvoorwaarden.