Zoek
Project

Tuin Vondelparkpaviljoen

Status: Opgeleverd
Projectnaam: Tuin Vondelparkpaviljoen
Locatie: Vondelpark Amsterdam
Opdrachtgever: Gemeente Amsterdam, Stadsdeel West
Looptijd: Eind 2013 tot medio 2014
Activiteiten: Bouw- en woonrijp maken, Grondstoffen, Riolering, Saneren
Projectomvang: €399.000

Achtergrondinformatie

Het Vondelparkpaviljoen is geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht als het VondelCS, (Media & Cultuur LAB van de AVROTROS, van waaruit AT5 en AVROTROS uitzendingen verzorgen). Wij hebben het project aangenomen op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). Hierbij is naast de prijs ook het plan van aanpak een selectiecriterium.

Wij hebben onder saneringscondities de gehele buiteninrichting verzorgd. De werkzaamheden bestonden uit het vervangen van de riolering, het aanbrengen van nieuw straatwerk en het opnieuw inrichten van de tuinen met beplanting.

Deel dit project

Onze werkzaamheden

Een aandachtspunt binnen het project vormde de absolute noodzaak om de geplande openingsdatum van het paviljoen te halen en bereikbaarheid te garanderen. In het paviljoen zijn studio- en horecaruimtes gevestigd, die gedurende de infra werkzaamheden werden verbouwd. AVROTROS had de eerste studio-opnames al ingepland en ook de in het paviljoen gevestigde horecaonderneming moest op tijd kunnen starten. Wij hebben hiertoe een nauwgezet plan van aanpak opgesteld en het omgevingsmanagement hoge prioriteit gegeven. Hierdoor is de planning perfect gehaald en konden wij met gepaste trots de feestelijke opening met burgemeester en wethouders live op TV zien.

Deel dit project