Zoeken
Datum: 8 juli 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Markus neemt ID Buzz in gebruik

Met trots kondigen we de ingebruikname van onze Volkswagen ID Buzz aan. Deze uitbreiding van het Markus wagenpark is een belangrijke stap in onze duurzame toekomstvisie en sluit aan bij de maatregelen van grote steden om verbrandingsmotoren te weren. Met deze aanschaf, samen met de vier reeds bestelde Opel Combo Electrics, bereidt Markus zich voor op de restricties die vanaf 1 januari 2028 in Amsterdam van kracht worden. We verwachten dat steeds meer steden dergelijke beperkingen zullen invoeren, waardoor onze vloot al klaar is voor de toekomst.

Sustainable Development Goals
De aanschaf van deze bestelwagen sluit perfect aan bij ons meerjaren-actieplan voor duurzame ontwikkelingsdoelen. Elektrische voertuigen dragen bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en stimuleren het gebruik van duurzame energiebronnen (SDG 7). Daarnaast verminderen ze de uitstoot van broeikasgassen en luchtvervuiling in drukke steden (SDG 11, 13).

ID Buzz
Als trouwe Volkswagen-rijders viel onze keuze op de Volkswagen ID Buzz. Deze bestelwagen heeft een mooie uitstraling, een indrukwekkende actieradius van ruim 400 kilometer en biedt de mogelijkheid om een aanhanger te trekken. Deze functies maken de ID Buzz geschikt voor inzet tijdens al onze werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Wij wensen onze voorman Michael Enzerink veel veilige kilometers toe!