Zoeken
Datum: 1 juli 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Triathlon Langedijk: #TeamMarkus in actie

Op woensdag 19 juni nam #TeamMarkus deel aan de elfde editie van de Triathlon Langedijk. Dit recreatieve evenement omvat de kortste afstanden: 600 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Onze drie teams kwamen in actie tijdens de zogenaamde estafette sprint triathlon, waarbij ieder teamlid één onderdeel voor zijn rekening neemt. Dit format maakt de triathlon toegankelijker en leuker, doordat de drempel een stuk lager ligt dan bij de individuele variant.

Verbonden door sport
Deze editie markeerde onze derde deelname, nadat we in 2022 door opdrachtgever Timpaan werden geïntroduceerd aan dit evenement. Destijds werkten we gezamenlijk aan een project in de buurt van Langedijk, en wisten de sportieve medewerkers van Timpaan ons over te halen om ook mee te doen. Het bleek een schot in de roos en sindsdien zijn we niet alleen deelnemer, maar ook sponsor van het evenement geworden. Dankzij het mooie weer en de enthousiaste inzet van alle deelnemers en organisatie, was deze editie opnieuw een geslaagde avond vol sportiviteit en teamwork.

Wij zijn trots op de inzet en prestaties van #TeamMarkus en kijken uit naar de volgende editie.