Zoeken
Datum: 26 april 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Genomineerd voor Duurzame Innovatie Award 2024!

De Ketensamenwerking Circulaire Bouwstromen is in de race voor de Duurzame Innovatie Award 2024! 

Uit talloze inzendingen is ons concept verkozen als één van de vier genomineerde innovaties. En als een van de ketenpartners zijn we natuurlijk ongelooflijk trots. 

Het concept Circulaire Bouwstromen is een gezamenlijke ontwikkeling van IDDS, Nebest BV, IMd Raadgevende Ingenieurs, Planologic, Building Changes en Markus. Met Circulaire Bouwstromen maken we samen hergebruik van materialen uit vastgoed een stuk eenvoudiger. Door materialen op een efficiënte en proactieve manier te identificeren, matchen en hergebruiken, krijgen ze een tweede leven en voorkomen we kostbare grondstofverspilling. Dit doen we met behulp van de Quickscan Circulaire Bouwstromen.

Tijdens de vakbeurs Renovatie & Transformatie op dinsdag 14 mei reikt de vakjury de award uit aan de meest innovatieve oplossing voor het verduurzamen van bestaand vastgoed. Wilt u deze uitreiking bijwonen en/of gratis toegang tot de beurs krijgen? Meld u dan aan via deze link

De Quickscan is gratis toegankelijk: www.herbruikbaarheidsscan.nl.