Zoeken
Datum: 15 april 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Collega’s schitteren tijdens Amstel Gold Race

Afgelopen weekeinde vond in het Limburgse heuvelland wederom de Amstel Gold Race plaats. Waar zondag profs als Matthieu van der Poel streden om een plaatsje bovenaan het ereschavot, vond op zaterdag de traditionele toerversie plaats. Tijdens deze toertocht stonden de meeste beklimmingen van de Amstel Gold Race op het programma. 

Een afvaardiging van maar liefst achttien deelnemers van #TeamMarkus mochten hun kunsten vertonen tijdens deze zonnige editie. Elke deelnemer had vooraf de mogelijkheid om uit diverse routes zijn gewenste afstand te kiezen, uiteenlopend van 65 tot 240 kilometer.

Ondanks het prille begin van het wielerseizoen, verschenen onze ‘Markus Matthieus’ goedgetraind aan de start. Sinds ze zich afgelopen winter inschreven, hebben de deelnemers zich klaargestoomd om deze toertocht tot een succesvol einde te kunnen brengen. Met voldoende trainingsuren in de benen werden de Limburgse heuvels dan ook vol goede moed getrotseerd. De beruchte beklimmingen, zoals de altijd lastige Cauberg, deden hun reputatie eer aan, maar desondanks wisten al onze collega’s de eindstreep te halen. Hoewel er vandaag ongetwijfeld zal worden geklaagd over spierpijn, was het een mooi evenement om samen op terug te kijken.

#TeamMarkus AGR 2024 bestond uit: Peter Arendz, Frank Bijvoet, Arjan Bleesing, Michael Bommelburg, Frenk Clemens, ton Hartog, Rick Hollenberg, Mike Klaver, Marco Koenen, Bart Koopman, Arnoud Koot, Remco Lafeber, Barry Loerakker, Cock Nelis, Nick van Schooten en Arjan Schreurs.