Zoeken
Datum: 9 april 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Mooie dag in Lelijke Eendjes

Afgelopen zaterdag beleefde onze personeelsvereniging ‘Het Grondige Verzetje’ een onvergetelijk avontuur. Maar liefst zeventig Markus-(oud)medewerkers en aanhang namen deel aan de kleurrijke Ducktrail Experience, een autotour door de Noord-Hollandse polders in achttien iconische Citroën ‘Eenden’. 

Bij aanvang in Wormer, vormden de medewerkers teams voor een vriendschappelijke competitie. Naast de ‘Eendenrally’ namen de deelnemers tijdens tussenstops deel aan diverse teamactiviteiten. Tijdens een sapproeverij werden de smaakpapillen op de proef gesteld, waarna in een quiz de kennis van de deelnemers over deze klassieke auto’s werd getest. Hoogtepunt was een bijzondere speciale verrichting die de aanwezigen nog lang zal heugen. De geblinddoekte chauffeurs werden uitgedaagd om de Eenden in te parkeren, terwijl de overige teamleden aanwijzingen gaven. De rally eindigde met een welverdiend diner in Batavia 1894, waar iedereen genoot van een smakelijke afsluiting van deze gedenkwaardige dag. Een geslaagde dag waar nog lang over zal worden nagepraat!