Zoek
Datum: 4 april 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Markus ISO 14001 gecerticeerd

Onze inzet voor het milieu en duurzaamheid is officieel erkend: Markus BV heeft nu het ISO 14001-certificaat behaald!

ISO 14001 is een internationaal erkende norm voor milieumanagementsystemen die aantoont dat Markus duurzaamheidsprincipes volledig heeft geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering om de milieu-impact van haar bedrijfsactiviteiten te verminderen en te beheren én dat wordt voldaan aan wetten en regels die van toepassing zijn op het milieu, conform de ISO 14001-norm.

Met de certificering dragen we samen met onze klanten en partners bij aan een verantwoorde en duurzame ontwikkeling van infrastructuurprojecten in Nederland. Dit is een prestatie waar we trots op zijn en is een belangrijke stap voorwaarts.