Zoek
Datum: 13 maart 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Help Dave’s partner op weg naar herstel

Beste collega’s,

Wij vragen jullie aandacht voor een bijzondere situatie die de partner van onze gewaardeerde collega Dave Roozendaal momenteel doormaakt. Na een zware strijd tegen long covid vertrekt Dave’s partner Esther medio mei naar Florida voor een intensieve zuurstoftherapie met hersentrainingen, in de hoop op herstel. Dit is een cruciale periode voor Dave, zijn partner Esther en hun kinderen Daan, Kjell en Noa.

Esther, voorheen een vrolijke en energieke lerares op de Zeppelin in Heerhugowaard, werd in mei 2021 ernstig ziek na een coronabesmetting. Ondanks de steun van haar gezin en haar vastberadenheid, zijn haar symptomen alleen maar verergerd. Ze ervaart uitputting, benauwdheid en een scala aan andere klachten die haar dagelijks leven ernstig beïnvloeden.

Na vele vergeefse behandelingen ontdekte Esther een veelbelovende therapie: hyperbare zuurstoftherapie. Deze behandeling, die in Florida wordt aangeboden, heeft bewezen positieve resultaten geboekt bij long-covid patiënten zoals Esther. De therapie is echter kostbaar en wordt niet gedekt door de verzekering. Daarom kunnen Esther en haar gezin onze hulp goed gebruiken.

Door bij te dragen aan haar crowdfundingcampagne, kunnen we Dave en Esther helpen de kosten van de behandeling te dekken en de hoop op herstel te ondersteunen. Alle bijdragen, groot of klein, zijn van onschatbare waarde en worden enorm gewaardeerd. Laten we hen de steun bieden die ze nodig hebben in deze uitdagende tijd.

Donaties kunnen worden gedaan via gofund.me/d477e05b of via de QR-code hieronder.

Bedankt!