Zoek
Datum: 2 november 2023
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Woningbouwproject Zaandriehoek uit de startblokken

Midden in het hart van de gemeente Wormerland werkt Markus aan woningbouwproject de Zaandriehoek (HIER), uniek gelegen aan de Zaan. In de nieuwe wijk komen straks circa 220 nieuwe koop- en huurwoningen. We werken in opdracht van en in samenwerking met projectontwikkelaars Dreef beheerKondorWessels Projecten en KondorWessels Vastgoed. In bouwteamverband hebben we voorafgaand gezamenlijk kansen en risico’s uitgewerkt om tot een sluitend uitvoeringsontwerp te komen. 

De realisatie van de Zaandriehoek gebeurt in fases. De bouw start naar verwachting in het eerste half jaar van 2025 en met het bouwrijp maken van het plangebied zijn we inmiddels begonnen. Op naar een succesvolle uitvoering!

Dank aan Dreef beheer en KondorWessels voor de mooie opdracht en prettige samenwerking.

Belangstelling voor een huis aan de Zaan? Kijk voor meer informatie op de website van HIER aan de Zaan.

Afbeelding: KondorWessels