Zoeken
Datum: 17 juli 2023
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Lancering QuickScan Circulaire Bouwstromen

Om de landelijke doelstelling ‘Nederland circulair in 2050’ te bereiken, moet er iets veranderen in de manier waarop we landelijk met gebouwen omgaan. Hergebruik van gehele objecten of onderdelen daarvan speelt in deze circulaire transitie een fundamentele rol.

Koplopers Markus, IDDS, Nebest BV, IMd, Planologic en Building Changes sloegen de handen ineen en brachten hun kennis samen in de QuickScan Circulaire Bouwstromen, een tool die we tijdens het Circulaire Bouwstromen event op donderdag 28 september zullen lanceren.

Tijdens het event leggen we stap voor stap uit hoe de tool werkt om van elk hergebruikproject een succes te maken. Van inventarisatie en sloop tot aan realisatie. We bieden concrete handvatten voor hoe om te gaan met het hergebruiken van bestaande gebouwen. Ten slotte komt u aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden meer te weten over de do’s en don’ts bij het in praktijk brengen van hergebruik.

📅 Donderdag 28 september
🕒 11.30 – 17.30 uur
📍 Kantoor IMd: Piekstraat 77, Havennummer 1115, 3071 EL Rotterdam

Aanmelden is gratis en kan via deze link.