Zoeken
Datum: 14 juli 2023
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Wethouders op bezoek bij Wheermolen-Oost

Afgelopen maandag bood Markus wethouders en projectleiders van de gemeente Purmerend een rondleiding op project Wheermolen-Oost in Purmerend. Want hoe staat het ervoor met de integrale rioolreconstructie in de Purmerendse wijk waar Markus begin voorjaar mee is aangevangen? Wethouder Saaf (gebiedsontwikkeling), wethouder Verkroost (openbare ruimte) en wethouder Lageveen (duurzaamheid) namen een kijkje op het werk en kregen uitleg van verschillende medewerkers van Markus en de gemeente. 

Lokale radio- en televisieomroep RTV Purmerend en platform Wij Wheermolen legden het bezoek vast. Markus is trots op de aandacht die het project krijgt. Volgens het artikel van RTV Purmerend ziet wethouder Verkroost project Wheermolen-Oost zelfs als een voorbeeldtraject. “We leren ervan voor de volgende wijk, zoals Het Waterlandkwartier.” Hoe en waarom Wheermolen-Oost een voorbeeld is voor andere wijken, wordt uitgelegd in het artikel van RTV Purmerend en Wij Wheermolen