Zoek
Datum: 11 juli 2023
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Civiele dag met KC Wheermolen

Afgelopen donderdag was het zo ver: alle 16 groepen van basisschool KC Wheermolen in Purmerend namen deel aan onze ‘Civiele Dag’! 👏 Deze dag stond in het teken van de integrale rioolvervanging in de wijk Wheermolen, een project in uitvoering dat in de eerste fase langs basisschool KC Wheermolen loopt.

Om de leerlingen meer bij het project te betrekken en ook om ze iets bij te brengen over onze branche, hebben we in het plan van aanpak bij aanbesteding met gemeente Purmerend aangegeven een ‘Civiele Dag’ te organiseren bij deze basisschool. Een schot in de roos, zo bleek. 

Met nieuwsgierige leerlingen gingen we uitgebreid op projectbezoek. Onze vakmannen lieten de kinderen zien waar ons dagelijks werk over gaat. Daarnaast kregen de kinderen tijdens de Civiele Dag uitleg over de dode hoek bij een vrachtwagen, bouwden ze een eigen rioolaansluiting en een solide papieren brug en konden ze met kleine kraantjes en kruiwagens graven in de zandbak.

Het was een zeer leuke en geslaagde dag voor zowel de leerlingen als het team van Markus!

Veel dank aan onze collega’s Arnoud Koot, Sandy Broers, Stijn van der Geest, Peter Bijkerk en Wiebe Koster.