Zoeken
Datum: 31 januari 2023
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Afscheid collega Edward

Afgelopen vrijdag was de laatste werkdag bij Markus BV van Edward Grevenstuk, onze knijperwagen-chauffeur. Edward is een fijne, sociale collega die altijd voor iedereen klaar staat.

Na 17,5 mooie jaren, heeft Edward besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en dat betekent dat hij vanaf 1 februari te werk gaat bij de reinigingsdienst van Castricum. Hier gaat hij ook als chauffeur werken op diverse auto’s. De collega’s waren in grote getale aanwezig om Edward uit te zwaaien en hem succes te wensen in zijn volgende functie. Hij kreeg zelfs een rol vuilniszakken als gebbetje van zijn naaste collega’s! Het mooie van het verhaal is ook, dat ondanks het afscheid, hij ook zelf zijn plaatsvervanger heeft binnen gehaald bij Markus. We gaan je missen Ed maar we wensen je vooral heel veel plezier toe in je nieuwe functie!