Zoek
Datum: 1 maart 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Jubilaris Erik van der Neut viert 25 jaar in dienst

Erik van der Neut viert vandaag zijn 25-jarig jubileum bij Markus BV! Precies een kwart eeuw geleden, 27 jaar jong, startte hij zijn loopbaan in de functie van calculator/werkvoorbereider. Maar de ambitie van Erik reikte verder dan het bedrijfsbureau. Door zijn gedrevenheid, bijzondere netwerkvaardigheden en presentatietechnieken weet hij zijn carrière vorm te geven en inmiddels is hij al een aantal jaren directeur bij Markus BV. Hij weet Markus BV als geen ander op de ‘regionale’ kaart te zetten. Door zijn goede focus en vastberadenheid is hij succesvol in het promoten van de organisatie en weet hij opdrachtgevers langdurig aan zich te binden. Buiten het werk om is Erik regelmatig terug te vinden op de tennis-, en op de golfbaan, waar hij dezelfde focus en vastberadenheid laat zien en daarmee een geduchte tegenstander vormt. Toch heeft Erik ook een zachte kant, zo is hij in hart en nieren een echte familieman. Hij onderneemt regelmatig activiteiten met het gezin en spreekt vol trots over zijn kinderen.

Erik, bedankt voor je teamspirit, loyaliteit en bevlogenheid. Van harte gefeliciteerd met je jubileum en we hopen er nog vele met je te mogen vieren.