Datum: 4 maart 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Alle beetjes helpen

Gistermiddag waren we aan het werk op een van onze SOK-projecten aan de Krasseurstraat in Amsterdam-Noord toen we benaderd werden door een van de bewoners. van deze straat. Of we hem uit de brand konden helpen. Er moest namelijk deze ochtend een vrachtwagen geladen worden op het NDSM-terrein met hulpgoederen bestemd voor Oekraïne. Ze zaten met de handen in het haar; hun eigen vorkheftruck was stuk gegaan en ze hoopten dat wij wellicht een helpende hand konden bieden door met ons materieel de pallets te laden. Na wat belletjes over en weer was het snel geregeld en konden we een van onze mobiele kranen richting hun opslag sturen. De vrachtwagen werd geladen en terwijl dit bericht online verschijnt, zijn de goederen al op weg naar de Pools-Oekrainse grens!