Zoek
Datum: 14 december 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

De Veiligheidsladder, trede 2 gehaald!

Begin december hebben we een externe audit gehad voor de Veiligheidsladder (ook wel SCL of Safety Culture Ladder genoemd).

De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en gaat vooral over houding en gedrag. Het is eigenlijk een combinatie van zowel Veiligheid In Praktijk (VIP) als Bouwen Aan Relaties (BAR). Twee programma’s waar we al enkele jaren actief aan werken binnen Markus.

We hebben de audit dan ook moeiteloos gehaald voor (vooralsnog) trede 2 (SCL Light). De terugkoppeling die we van de auditoren kregen, was dat ‘het een fijne audit was, met een open en eerlijke sfeer.’ 

Onze doelstelling voor de komende jaren is dan ook om verder te klimmen op de ladder. Het begin is gemaakt!