Zoek
Datum: 16 juli 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Samenwerking Pantar

Op de Zuidas in Amsterdam zijn we met onze combinatie Markus-Veekens druk aan het werk. Zo zijn we bezig om de riolering aan te leggen ten behoeve van de nieuwe woonwijk Ravel. Bij het aanbrengen van het onderheide rioolstelsel zijn bekistingkisten nodig voor het maken van de betonnen kespen ten behoeve van het aanstorten van de rioleringsbuis. Deze kisten kun je kant-en-klaar kopen maar we hebben goede contacten met Pantar Amsterdam.

In hun sociale werkplaats worden deze kisten gemaakt door met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij, als combinatie Markus-Veekens, gaan vaker de samenwerking aan met Pantar voor diverse werkzaamheden. In het bestek voor de Ravellaan is een SROI verplichting (social return) opgenomen voor het werk ´Ravellaan´. Deze verplichting is voor de combi geen moeten maar iets waar we voor staan. Daarom zullen wij ook op dit werk ruimschoots voldoen aan deze invulling. Het laten maken van deze kisten is daar slechts een voorbeeld van. Op bijgaande foto worden de kisten geladen door Ricardo Goossen die tevens een van de verantwoordelijken was voor het zagen en in elkaar zetten  van de kisten. Op de overige foto’s zie je de kisten, toegepast in het werk.