Zoek
Rick, Kevin en Arie bij de elektrische Nissan-bus
Datum: 5 juli 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Opnieuw elektrisch

Verduurzamen staat bij de combinatie Markus-Veekens hoog in het vaandel. Eerder dit jaar voegden we twee elektrische Nissans in een ‘open’ uitvoering toe aan ons wagenpark. Afgelopen vrijdag werd daar een nieuw exemplaar aan toegevoegd. Deze keer in een gesloten bestelbus uitvoering. De bus zal gebruikt worden voor onze werkzaamheden in Amsterdam Noord die in opdracht van gemeente Amsterdam worden uitgevoerd onder de Samenwerkingsovereenkomst (SOK) Elementenverharding. Na een rondje proefrijden op de parkeerplaats van onze HUB nam onze logistiek coördinator van de SOK, Rick Hollenberg, de sleutels van de bestelbus in ontvangst uit handen van Stern brandmanager Patrick Hoebers. ´Duurzaam doen we samen! Met de inzet van deze Nissan e-NV200 bij onze werkzaamheden wordt Amsterdam-Noord weer een stukje groener,´ aldus Rick Hollenberg.