Zoek
Datum: 20 juli 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Altijd een oplossing!

De uitdaging: de ruimte tussen de gestorte kelderwand en de bouwkuip damwand aanvullen met zand, slecht(s) bereikbaar over een smalle werkruimte. 

De oplossing: Markus BV heeft een stortframe ontwikkeld die het aanvullen vereenvoudigt en morsen op het onderliggende vloer gedeelte en stempelraam minimaliseert. Door de inzet van dit stortframe komt het zand alleen daar waar het hoort en kunnen we met relatief grote machines op een zeer beperkte ruimte blijven werken.

 Voor de locaties waar we écht niet langs de damwand kunnen komen hebben we nog een slimmigheidje. Hoe dit alles er in de praktijk uitziet? Klik op de link en kijk met ons mee op de bouwplaats van @JPvanEesteren op Westerpark West in Amsterdam!