Zoek
SOK project Nissan eNV 200
Datum: 17 maart 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Duurzaam doen we samen

Afgelopen week zijn er weer twee Nissan Electric e-NV 200 ‘uitgevlogen’. Met deze aanvulling breidt onze combinatie Markus-Veekens de elektrische vloot weer verder uit.
Na veel proberen en testen, volgen nu in een rap tempo de 1e bestellingen en aansluitend de vervolgbestellingen. We zijn nu zover dat we de herinrichtingwerkzaamheden volledig geëlektrificeerd kunnen uitvoeren. Dit scheelt veel uitstoot en reduceert tegelijkertijd ook geluidshinder.
Zo ontstaat versie 3.0 in het machinaal aanbrengen van verhardingsmateriaal. Uiteraard blijven we doorgaan met het ontwikkelen en testen van elektrisch materieel voor de Infra. Onze opdrachtgever Gemeente Amsterdam stimuleert dit alleen maar. Daar zijn wij blij om, want Duurzaam doen we Samen.