Zoek
Impressie Fibonacci Amsterdam
Datum: 15 maart 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Realisatie woongebouw Fibonacci

Aan de Panamalaan in Amsterdam realiseert Vorm Ontwikkeling het woongebouw Fibonacci. Een woongebouw met 243 duurzame huurappartementen. De woningen worden opgeleverd met een EPC van 0,15 en een GPR gebouwscore van 8. Ook wordt het gebouw voorzien van een eigen WKO-installatie waarop de individuele woningen zijn aangesloten. Daarnaast worden de groene daktuinen onder andere benut voor het bergen van 200m3 water, waarmee de beplanting wordt geïrrigeerd.

Voor de realisatie van dit gebouw zijn we inmiddels gestart met circulair slopen van de verouderde woningen op het terrein, waarna de saneringswerkzaamheden plaatsvinden. We maken hier het gehele gebied van 2.200m2 bouwrijp.