Zoek
Datum: 24 mei 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Camping Zeeburg viert feest

Toon Weijenborg die al 25 jaar de eigenaar is van Camping Zeeburg in Amsterdam, viert dit jaar feest. Op zaterdag 18 mei mochten wij dit festijn meevieren met onze opdrachtgever. Als cadeau doneerden wij op verzoek van campingeigenaar Toon Weijenburg aan de Maag Lever Darm Stichting. Toch wilden wij niet met lege handen aankomen. Zo ontstond het idee om een duurzaam cadeau voor op de camping te geven. Op één van onze andere projecten was een betonnen tafeltennistafel vrijgekomen. In plaats van een enkeltje puinrecycling hebben wij de tafel de Markus kleuren gegeven, zodat deze goed zou passen op de kleurrijke camping. Tijdens het feest boden wij Camping Zeeburg de tafeltennistafel, inclusief pingpongbatjes en -balletjes, aan. Deze staat nu voor het nieuwe, duurzame sanitairgebouw. Een heel toepasselijk plek, omdat wij daarvoor ook de nodige werkzaamheden hebben gerealiseerd.

Sinds de overname van Camping Zeeburg door Toon werken wij al samen. Wij staan Toon bij met advies en realiseren diverse civiele werkzaamheden op het terrein. Al sinds 2012 werken wij gezamenlijk aan de voorbereiding en realisatie van de campinguitbreiding, in de vorm van een kampeereiland, en de aanleg van een ecologische verbindingszone. Volgens planning is de uitbreiding in 2020 gereed.