Zoek
Nieuws Berlijn foto studiereis
Datum: 25 april 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Studiereis Berlijn Hogeschool Inholland

Wij investeren graag in de toekomst van de civiele techniek. Daarom sponsoren wij de studiereis van de eerstejaarsstudenten Civiele techniek van Hogeschool Inholland Alkmaar. Zij bezochten van 15 tot en met 19 april verschillende civieltechnische bouwwerken in en rond Berlijn, waaronder een vaarwegkruising en sluizencomplex bij Minden en een nieuwe sneltramlijn in aanleg bij Züblin. Daarnaast hebben zij wat Duitse cultuur opgesnoven door onder meer de Brandenburger Tor en het Techniekmuseum te bezoeken. Door de studiereis krijgt een nieuwe generatie te zien hoe mooi de infrasector eigenlijk is. En dat initiatief ondersteunen wij natuurlijk graag.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de studenten? Klik dan op facebookpagina.