Zoek
Nieuws BAR training Vaklieden
Datum: 18 april 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Vaklieden Bouwen aan Relatie (BAR)

BAR (Bouwen Aan Relaties) is dé manier van samenwerken binnen Markus. Wij begeleiden elkaar daarbij en leren van elkaars ervaringen. In dit kader volgden onze vaklieden de afgelopen periode een BAR training, die werd gegeven door collega’s van de uitvoering en het bedrijfsbureau.

Daarin kwamen uiteraard de basisprincipes van BAR aan de orde: een positieve werkhouding, betrouwbaarheid en langdurige relaties. In een open sfeer bespraken zij de communicatie en omgang met onze klanten, de stakeholders van onze projecten en de collega’s onderling. De vaklieden kregen een stukje theorie over effectief communiceren en non-verbale communicatie. Zelf gaven zij voorbeelden van praktijksituaties en ideeën voor mogelijke verbeteringen. De sessie is als zeer positief ervaren en krijgt dus zeker een vervolg.