Zoek
Datum: 21 januari 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Bouw Parkzicht IJmuiden van start

Op woensdag 16 januari vond de feestelijke starthandeling van Parkzicht IJmuiden plaats. Met het storten van de laatste funderingspoer door wethouder Floor Bal van Gemeente Velsen, Wesly Verhaert van Van Wijnen en Robbert van Dijk van investeringsfonds ASR werd het startsein voor de bouw van het wooncomplex gegeven.

Als ketenpartner van Van Wijnen heeft Markus ter voorbereiding op de bouwwerkzaamheden de bouwplaats ingericht, de bouwkuip ontgraven en de bouwput aangevuld. Ook de riool- en straatwerkzaamheden zullen wij realiseren.

Parkzicht vormt het laatste onderdeel van de ontwikkeling van Stadspark IJmuiden. Het wooncomplex zal bestaan uit 63 huurappartementen in het middensegment. Naar verwachting vindt de oplevering van Parkzicht in april 2020 plaats.