Zoeken
Datum: 20 juni 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Jong Markus in volle vaart vooruit

Donderdag 6 juni vond de eerste activiteit van ons nieuwe programma Jong Markus plaats: karten bij Silverstone in Zwanenburg. Van de 28 medewerkers die binnen de leeftijdsgroep vallen, waren maar liefst 21 personen van de partij. Na een korte introductie van onze directeur Cock Nelis, begon de strijd op de kartbaan. In twee heats werd er fanatiek geracet en sneuvelden de dagrecords keer op keer. De competitieve maar gezellige avond werd afgesloten met een gezamenlijk hapje eten en een drankje aan de bar.

Nieuw initiatief 

De jeugd heeft de toekomst, dat begrijpen we bij Markus maar al te goed. Om dit te onderstrepen, is Jong Markus opgezet. Dit initiatief, voortgekomen uit een afstudeeronderzoek van twee collega’s, richt zich op onze medewerkers tot en met 35 jaar. Het doel van dit programma is niet alleen het versterken van de teamgeest, maar ook het binden van jong talent aan onze organisatie. De eerste activiteit viel goed in de smaak bij de deelnemers, die al uitkijken naar het volgende uitstapje. Aanvullend op de algemene bedrijfsuitjes en evenementen van de personeelsvereniging, gaan we twee keer per jaar activiteiten voor Jong Markus organiseren. Naast soortgelijke uitjes zullen we bijvoorbeeld ook leveranciers gaan bezoeken om ons jonge team meer inzicht te geven in de keten waarin wij opereren.