Zoeken
Datum: 6 mei 2024
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Golfen voor het goede doel

Vrijdag 19 april markeerde de eerste editie van de Bouwmeesters Golfdag, ten behoeve van kinderhulporganisatie Net4Kids. Tijdens deze stormachtige dag straalde het initiatief een sprankje hoop uit voor kinderen in Kenia. 

Net4kids

Terwijl in Nederland educatie en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn, is het contrast schrijnend met de sloppenwijken van Kenia. In de hoofdstad Nairobi leven miljoenen kinderen in extreme armoede en worden zij zonder hulp vaak richting criminaliteit gedreven. In een bewogen poging om hier verandering in te brengen, zet Net4kids zich onvermoeibaar in om elk kind de kans te geven een toekomst op te bouwen. Naast het bieden van essentiële voorzieningen zoals gezondheidszorg en veiligheid, legt Net4kids sterk de nadruk op educatie als fundament voor een betere toekomst. 

Opbrengst voor onderwijs

Bouwmeesters organiseerde dit evenement om geld in te zamelen voor het Watoto Wema Centre in Nairobi. De opleider nodigde haar netwerk uit om deel te nemen aan dit initiatief, met als doel zoveel mogelijk kinderen in Nairobi een toekomstperspectief te bieden. Tijdens de golfdag werd ongeveer 10.000 euro opgehaald, waarmee achttien kinderen worden geholpen om een jaar lang in een veilige omgeving naar school te kunnen. Markus nam samen met drie relaties één flight voor zijn rekening. Hiermee onderstrepen we onze toewijding aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) om een duurzamere en rechtvaardigere wereld te realiseren. 

Lijkt het jou ook leuk om bij een betrokken werkgever aan de slag te gaan en deel te nemen aan soortgelijke evenementen? Bekijk dan hier onze vacatures: https://markusbv.nl/werken-bij/