Zoek
Datum: 15 juli 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Markus aan de slag in Zaankwartier

Naast het bouwteam is ook het contract voor de sloopwerkzaamheden ondertekend. Oudt Zwanenburg sloopt alle boven- en ondergrondse opstallen van het project.

Naast het bouwteam is ook het contract voor de sloopwerkzaamheden ondertekend. Oudt Zwanenburg sloopt alle boven- en ondergrondse opstallen van het project.

De voormalige meelfabriek Meneba in Wormerveer kent een lange geschiedenis. De eerste bebouwing dateert uit 1858 en in de loop der jaren is de fabriek uitgegroeid tot een kenmerkend industrieel complex met een mix van monumentale en nieuwe gebouwen. Meneba wordt Zaankwartier, een nieuw levendig woon- en werkgebied. In totaal worden er zo’n 680 woningen en multifunctionele ruimtes gecreëerd. De oplevering vindt plaats medio 2028