Zoek
Datum: 11 juli 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Fietsclinic met Steven Rooks

Bij Markus houden we van samen fietsen! Afgelopen zaterdag mochten we weer, samen met CycleCapital organiseerden we een fietsclinic waarbij ex-wielerprof Steven Rooks coachte en meereed. Vroeg in de ochtend verzamelden de deelnemers van Markus en onze partners zich bij ons bedrijfspand aan de Leeweg in Zwanenburg. Onder het genot van koffie en gevulde koeken gaf Steven Rooks uitleg over het verloop van de clinic. Hij voorzag de deelnemers van tips en tricks voor met name het klimgedeelte van de route en daarna gingen we op weg.

Bij Markus houden we van samen fietsen! Afgelopen zaterdag mochten we weer, samen met CycleCapital organiseerden we een fietsclinic waarbij ex-wielerprof Steven Rooks coachte en meereed. Vroeg in de ochtend verzamelden de deelnemers van Markus en onze partners zich bij ons bedrijfspand aan de Leeweg in Zwanenburg. Onder het genot van koffie en gevulde koeken gaf Steven Rooks uitleg over het verloop van de clinic. Hij voorzag de deelnemers van tips en tricks voor met name het klimgedeelte van de route en daarna gingen we op weg.

De groep werd in tweeën gesplitst en de route voerde via de bollenstreek, Langevelderslag en Zandvoort naar het Kopje van Bloemendaal die een aantal keer bedwongen werd met de nodige aanvullende tips van Steven. Na een koffiestop bij cafe de Wildeman in Santpoort, liep de route via Spaarndam weer terug naar Zwanenburg. Zo’n 62 kilometer en een paar persoonlijke records verder was het tijd voor een welverdiend broodje en kijken we terug op een geslaagde, sportieve dag!