Zoeken
Datum: 29 juni 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Piet zwaait af!

Vandaag, 29 juni 2022, is de officiële laatste werkdag van Piet de Regt. Maar liefst 38 (!) jaar heeft hij bij Markus de scepter gezwaaid over de financiële afdeling. Afgelopen vrijdag werd Piet daarom, temidden van zijn -bijna oud- collega´s, in het zonnetje gezet. Na een leuke speech vol anekdotes die een goed beeld schetsten van Piet door de jaren heen, was het moment daar om de afscheidcadeau´s te overhandigen. Te beginnen met een gebbetje. Piet kreeg een unieke, in de Markus-kleuren gespoten, rollator, voorzien van een bak geraniums zodat hij in vol ornaat met pensioen kan gaan!

Vandaag, 29 juni 2022, is de officiële laatste werkdag van Piet de Regt. Maar liefst 38 (!) jaar heeft hij bij Markus de scepter gezwaaid over de financiële afdeling. Afgelopen vrijdag werd Piet daarom, temidden van zijn -bijna oud- collega´s, in het zonnetje gezet. Na een leuke speech vol anekdotes die een goed beeld schetsten van Piet door de jaren heen, was het moment daar om de afscheidcadeau´s te overhandigen. Te beginnen met een gebbetje. Piet kreeg een unieke, in de Markus-kleuren gespoten, rollator, voorzien van een bak geraniums zodat hij in vol ornaat met pensioen kan gaan! Piet kon de humor er wel van inzien en liep er ter plekke een ererondje mee, tot hilariteit van de aanwezigen! Ook de karikatuur viel in goede aarde en om af te sluiten kreeg Piet een mooie vakantiebon om naar eigen inzicht te besteden. Piet, we gaan je missen! Geniet van je pensioen en je vrije tijd en kom af en toe nog eens aanwaaien.