Zoek
Datum: 27 juni 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Wat een mijlpalen!

Maar liefst twee jubilarissen in een week tijd! En bij elkaar ook zo’n  50 jaar Markus-ervaring. Wie doet ze dat na?

Maar liefst twee jubilarissen in een week tijd! En bij elkaar ook zo’n  50 jaar Markus-ervaring. Wie doet ze dat na?

Op donderdag 16 juni jubileerde Dennis Smal. Dennis kwam ooit bij Markus werken al stagiar en groeide daarna door tot senior projectleider en inmiddels is hij verantwoordelijk voor de helft van onze projecten en een van onze MT-leden. Dennis is altijd bescheiden en houdt er niet van om op de voorgrond te treden, maar nu, met het behalen van zo’n mooie mijlpaal, kan hij er niet aan ontkomen.

Precies een week later was het de beurt aan Walter Sterkenburg die ook zijn 25-jarig jubileum vierde. Walter begon ooit als uitvoerder en na jaren buiten gewerkt te hebben, klom hij op tot bedrijfsleider en, net als Dennis, is Walter ook lid van het Markus MT. Beide heren werden door Cock Nelis in het zonnetje gezet met een persoonlijke speech en ze kregen een mooie envelop  -met inhoud!- cadeau.

Dennis en Walter, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpalen. We zijn blij met jullie en we hopen nog meer mooie momenten met jullie te mogen vieren!