Zoeken
Datum: 10 januari 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Jubilaris Nanja den Hartog 25 jaar in dienst!

Voor Markus BV is het vandaag een bijzondere dag. Om te beginnen, is het onze eerste werkdag in 2022 na de kerstsluiting. Daarnaast hebben we vandaag een bijzondere viering want onze collega Nanja den Hartog, administratief medewerkster, vierde haar 25-jarig jubileum bij Markus!

“Tja, wat zal ik er eens van zeggen,” zou ze zelf zeggen, maar dat hoeft natuurlijk niet want vandaag zijn de schijnwerpers op haar gericht. En we horen haar al denken, “gloeiende, gloeiende…plaat!”, en haar directe collega’s weten precies wat dat betekent ;). We kennen Nanja als een lieve, hardwerkende collega die van tennissen houdt (en zelf erg goed is!) en die op feestjes graag de dansvloer opzoekt. We feliciteren haar daarom van harte met dit jubileum en hopen dat we over vijf jaar opnieuw een (nog) mooie(re) mijlpaal met haar mogen vieren! Proficiat Nanja en laat de taart goed smaken!