Zoek
Grondwerkzaamheden en drainage Gemeente Bloemendaal
Datum: 19 februari 2021
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Drainage Bloemendaal

Aan de Kastanjelaan in de gemeente Bloemendaal moet een nieuwe horizontale drainage worden aangelegd. Wij zijn door de gemeente Bloemendaal uitgenodigd hiervoor een prijs in te dienen en zij gunde ons op basis van de meest gunstige prijs het project.

In overleg met de gemeente zullen wij de werkzaamheden gefaseerd uitvoeren en starten met het verwijderen van 814 ton freesasfalt en 3.547 ton verontreinigde materialen. Wij voeren deze vrijgekomen materialen af naar een erkend verwerker. Nadat alle voorbereidende werkzaamheden zijn afgerond gaan wij aan de slag met het aanbrengen van 750m1 horizontale drainage, brengen wij 1.420 ton menggranulaat en 368m3 zand aan. Aansluitend daaraan asfalteren wij het gebied aan de Kastanjelaan en verwachten wij in december 2019 onze werkzaamheden af te ronden en het aan de gemeente Bloemendaal te kunnen opleveren.