Nieuws impressie WITT Woerden
Datum: 20 november 2020
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Nieuwe samenwerking met projectontwikkelaar Synchroon

Synchroon is een landelijk werkende projectontwikkelaar die, net als onze organisatie, ruim 75 jaar bestaat. Hun ervaring ligt in het ontwikkelen en realiseren van grote- en kleinschalige bouwprojecten. Samen met Synchroon creëren we een nieuwe duurzame nieuwbouwwijk in Woerden onder de projectnaam WITT. Het gaat om 38 royale eengezinswoningen en 74 appartementen.

Het uitgangspunt is ‘groen, stedelijk wonen’: een stedelijke woonomgeving met een aantrekkelijke groene buitenruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen buitenspelen. De duurzame woningen worden gasvrij en natuurinclusief gebouwd en voorzien van zonnepanelen.

Voor dit project verrichten wij het grondwerk ten behoeve van nieuwe sloten en wegen, de aanleg van het rioleringssysteem en de nutsstroken, en het aanleggen van de warmte en koude leidingen.

Tevens verzorgen wij de bouwkundige werkzaamheden voor de bouwer Lithos Bouw & Ontwikkeling. Na diverse faseringen van het project realiseren we de uiteindelijke inrichting. Zoals aanleg verhardingen, groen inrichting, openbare verlichting en speelplaatsen.