Zoek
Vouwpontons drijvend terras Carré Amsterdam
Datum: 8 juli 2020
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Terras voor Koninklijk Theater Carré

In de Amstel is in zeer korte tijd een prachtig terras met 250 zitplaatsen op pontons gebouwd. Het pop-up terras is onderdeel van Koninklijk Theater Carré. Dit stukje maatwerk terras is samengesteld uit pontons, een stalen frame en vloeren van hout en een sfeervolle inrichting. Ook het stukje zandstrand ontbreekt niet. Het stukje zandgedeelte biedt ook nog eens ruimte voor 20 strandsets. 

Het plan is uitgewerkt en gerealiseerd in samenwerking met Schoorl Montage & Constructie uit Vijfhuizen. Wij leverde de pontons uit onze verhuurvloot en verzorgde het transport en de montage ter plaatse. Voor dit project zijn zowel vouwpontons al koppelpontons ingezet waarmee een maatwerk-terras is gerealiseerd.

Onze huurpontons bieden een snelle oplossing voor onder andere de uitbreiding van terrassen, podia op het water of als werkvlot.
Benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk ze hier.