Zoeken
Datum: 21 januari 2020
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Duurzaam gebouwd: Markus BV maakt zich sterk voor marktvisie 2.0

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. Deze maand publiceerde zij een artikel over onze marktvisie 2.0.

Wij maken ons sterk voor een innovatieve samenwerking voor verduurzaming. Zo hebben wij onlangs ons gewenste perceel in Amsterdam-Noord aangenomen, samen met Gebr. Van der Veekens, en daarbij veel gestuurd op onze manier van werken, onze BAR. Ook verrichten wij het onderhoud 100 procent elektrisch. Met elektrische trilplaten, zagen, knikmopsen en streetscooters in plaats van dieselbusjes. Lees via onderstaande link het gehele artikel:

Klik hier om het artikel te lezen