Zoek
Datum: 22 november 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Bouwteam Slachthuishof is een feit

Op 18 november 2019 is de bouwteamovereenkomst voor het project Slachthuishof officieel getekend. In opdracht van BPD/De Nijs versterken wij het bouwteam met het uitvoeringsontwerp van de openbare ruimte. We verrichten tevens de sloopwerkzaamheden en starten daarna met de realisatie van het bouw- en woonrijp maken van het Slachthuishof.

Vanaf 2020 wordt het Slachthuishof in Haarlem-Oost omgetoverd tot een aantrekkelijk en duurzaam woongebied met culturele voorzieningen, horeca, bedrijvigheid en een geheel nieuw popcentrum, waarbij de monumentale panden worden gerenoveerd. Het Slachthuisterrein wordt een bijzondere ontmoetingsplek voor Haarlem. Er worden ruim 160 nieuwbouwwoningen gebouwd, ook zullen er bedrijfsruimten en diverse horecagelegenheden worden gerealiseerd.

We kijken uit naar een samenwerking en de transformatie van het Slachthuisterrein, waarbij we mogen bijdragen om Haarlem weer een stukje mooier en duurzamer te maken.