Zoeken
Datum: 7 november 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Demo dag slim en schoon werken

Vrijdag 1 november 2019 organiseerden we met de firma Markus-Veekens en de gemeente Amsterdam het eerste leeratelier ‘Slim en Schoon werken’. Een succesvolle dag waarbij collega’s, leveranciers, brancheverenigingen, onderzoeksinstellingen, gemeente en opdrachtgevers met elkaar in gesprek gingen om de energietransitie in de infra samen op te pakken.

Tijdens deze bijeenkomst werden er door verschillende leveranciers demonstraties gegeven met divers schoon materieel. Ook vonden er rondetafelgesprekken plaats over de mogelijkheden van waterstof, elektrisch materieel, control towers en vervoer over water. CO2-reductie ligt daarmee binnen handbereik en de energietransitie binnen de infra pakken we samen op.