Zoek
Datum: 4 oktober 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Verhuizing naar nieuwe locatie in Zwanenburg

We hebben vanuit onze visie en ambitie gebouwd aan uitbreiding van onze dienstverlening. Dit heeft naast een groei aan klanten, uitbreiding van onze dienstverlening en aandelen binnen Gebr. Kooijman B.V. ook geleid tot gebrek aan ruimte. We zijn naast een prettige en optimale werkplek voor onze medewerkers, daarom op zoek gegaan naar een centrale locatie vanuit waar we nog beter kunnen samenwerken met onze opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Zo’n plek hebben wij gevonden en daarom gaan we VERHUIZEN!Met ingang van 7 oktober 2019 is ons hoofdkantoor gevestigd op onderstaand adres.

De verbouwing is nog in volle gang, maar ben je al nieuwsgierig geworden naar ons nieuwe pand voor de verbouwing? Bekijk de video.

Nieuw bezoekadres: Leeweg 2, 1161 AB Zwanenburg
Nieuw postadres: Postbus 27, 1160 AA Zwanenburg

Het adres van onze materieeldienst blijft ongewijzigd:
Haarlemmerstraatweg 149, 1165 MK Halfweg

Wij zijn uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare partner in infrawerkzaamheden, saneringen, sloopwerken en de aanleg van parken en recreatievoorzieningen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze opdrachtgevers zijn provincies, gemeenten, waterschappen, (bouw)bedrijven, woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars.

Wij staan voor partnerschap, vertrouwen en betrokkenheid. Wij benaderen een project vanuit onze ervaring en denken in optimalisaties die werken in de praktijk. Met onze samenwerkings- en oplossingsgerichte aanpak kunnen wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk werk uit handen nemen; van ontwerp tot en met oplevering.

In ons nieuwe pand bouwen wij graag samen met onze medewekers, opdrachtgevers en betrokken partnes aan waardevolle relaties.

Graag tot snel!