Zoek
Datum: 24 september 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Tijdelijke brug voor bouw Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver breidt uit en start met de bouw van een nieuw hotel. Het nieuwe hotel wordt gebouwd op het naastgelegen terrein van Spa Zuiver in het Amsterdamse Bos en krijgt maar liefst 39 kamers. Aangezien de bestaande brug onvoldoende draagkracht heeft voor de aan- en afvoer van materiaal en heistellingen werd deze week een tijdelijke zwaar verkeer brug ingehesen.

De tijdelijke brug, met een draagkracht van maar liefst 60 ton, blijft voor de periode van een jaar liggen. De brug biedt uitkomst voor de realisatie van projecten. Zo kan het werkverkeer het terrein bereiken en wordt daarnaast de omgeving ontlast.

Wij verhuren uiteenlopend materieel voor tijdelijke voorzieningen voor de realisatie van eigen projecten en verhuur aan derden. Van tijdelijke bruggen, (drijvende) pontons, rijplaten en draglineschotten. Bekijk hier de mogelijkheden.