Zoek
Datum: 9 juli 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Women’s Eye Aalsmeer

Aan de Westeinderplassen in de gemeente Aalsmeer, op het voormalige terrein van Café Restaurant Vrouwentroost Pannebar, vindt de ontwikkeling van Women’s Eye plaats. Dit is een nieuwbouwplan bestaande uit acht zeer exclusieve woningen en villa’s. Projectontwikkelaar M.J. de Nijs I B.V. gunde ons de opdracht voor het saneren en bouw- en woonrijp maken van het terrein.

Voorafgaand aan onze graafwerkzaamheden zal onder begeleiding van de archeologisch afdeling van IDDS een historische boerderij worden opgegraven. Deze bevindt zich onder de fundering van het voormalige café. Wij saneren het verontreinigde terrein onder begeleiding van een gerenommeerde milieukundige organisatie. Daarna hebben we het terrein voorzien het van een nieuwe leeflaag. Vervolgens zullen wij het terrein ophogen en plaatsen we een stalen damwand om het toekomstbestendig te maken. De luxe woningen komen direct aan het water te liggen en daarom realiseren wij een kleine aanleghaven met privé ligplaatsen voor de bewoners. Naar verwachting leveren wij het terrein in november 2019 op.