Zoek
Bouwvak BBQ Speech ENE IJmuiden
Datum: 8 juli 2019
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Bouwvak BBQ

De bouwvak is in zicht en daarom ging afgelopen zaterdag de BBQ aan, die van Paviljoen Noordzee aan het IJmuidense strand dan. Dit jaar waren ook de partners en kinderen van alle Markus-collega’s uitgenodigd. Met zo’n 140 personen genoten we van het lekkere eten en drinken, de mooie omgeving en goed gezelschap.

Het weer viel een tikkeltje tegen, maar dat maakte voor de sfeer helemaal niet uit. Zeker de kinderen merkten niets van de afwezige zon. Zij vermaakten zich prima met het strandspeelgoed, volleyballen en de minigravers (jong geleerd, is natuurlijk oud gedaan).

Het was weer een mooie gebeurtenis, waar we met een goed gevoel op terugkijken. En nu … op naar de bouwvak (29 juli t/m 16 augustus)!