Zoek
Datum: 5 december 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Sinterklaas verrast!

Een mooie Markus-traditie is het bezoek van de Sint en Pieten aan onze collega’s, buiten op de projecten.

HOOG BEZOEK Een mooie Markus-traditie is het bezoek van de Sint en Pieten aan onze collega’s, buiten op de projecten. Al vroeg in de ochtend gaan ze op pad en in willekeurige volgorde, bezoeken ze zoveel mogelijk projecten en collega’s. Sinterklaas draagt het Markus-gedicht voor, de Pieten strooien met pepernoten en ze delen wat lekkers uit, want alle Markus-mannen waren braaf geweest! De chocoladeletters werden goed ontvangen en ‘Dank u Sinterklaasje’ klonk geregeld. Deze keer gingen er geen stoute collega’s mee terug naar Spanje! Nog een mooi detail; de chocoladeletters had Sint sociaal ingekocht bij een SROI-ondernemer. Ook had Sint heerlijke banketletters mee waarmee hij nog een goed doel steunde; de opbrengsten van de aankoop van de banketletters komen ten goede aan de Voedselbank. Al met al was het een geslaagde dag en als kers op de taart mocht Sint nog plaatsnemen in een echte Markus-kraan! Voor Sint en de Pieten kon de dag niet meer stuk en hij kijkt nu al uit naar volgend jaar!