Zoek
Datum: 3 mei 2022
Categorieën: Nieuws

Deel dit bericht

Nieuws

Meidenmiddag op de SOK!

Wat is er leuker dan een ‘onverwachte verrassing’? Vandaag waren de Markus-vrouwen op uitnodiging van Arie van Amersfoort in Amsterdam-Noord op het project de SOK. De meeste vrouwen werken bij Markus in een kantoorfunctie dus een uitnodiging om buiten op de projecten te gaan kijken, was een welkome afleiding van de dagelijkse werkzaamheden. De dames en kleine Thijs werden welkom geheten door het SOK-team Walter Sterkenburg, Arie van Amersfoort en Rick Hollenberg met een heerlijke uitgebreide lunch en als cadeau kregen ze allemaal een heuse roze bouwhelm! Als dat niet attent is…. De helmen konden al snel gebruikt worden voor het unieke Markus-spel ‘helmpje op- helmpje af’ met als bevlogen spelleider Arie van Amersfoort. Spelenderwijs leerden ze zo de ins en outs van de SOK en de combinatie Markus-Veekens. Daarna volgde een echte rondleiding buiten met uitleg over de diverse werken die we met de combinatie Markus-Veekens in uitvoering dan wel opgeleverd hebben. Het was een leuke, leerzame en gezellige middag die wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is!